
Піднос ламінований круглий 43 см для офіціантів
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 7966
657,56 ₴
Показати оптові ціни- +380 (93) 747-31-08
- +380 (96) 747-31-08
- +380 (95) 124-05-74
Щоб гості не пішли в рознос, купите правильний піднос !!!!
Згідно техніці подачі страв та напоїв, офіціант ресторану повинен дотримуватись послідовністі подачі та певних правил. Головне з них: все необхідно виносити в зал на таці, застеленій серветкою. Якщо з серветкою все просто, вона повинна бути в тон основного текстилю або ж кристально біла. То до вибору підносу пред'являється трохи більше вимог.
Почнемо з коліру таці. Забарвлення повинна бути "солідніше". Ми згодні, що недорогі пластикові підноси яскраві і привертають до себе увагу. Але, як говорить відома приказка, зустрічають по одягу, і навряд чи у відвідувачів вашого закладу (в такому варіанті) складеться відчуття світського презентабельного закладу, не складеться аналогія зі шкільної їдальнєю і залишиться бажання повернутися ще раз. Більш позитивні враження залишають від таці з або під натуральні матеріали, вони останнім часом в тренді, як і посуд з натуральних матеріалів.
Дотримуючись трендів, виробники почали випускати підноси з натурального каменю і деревини.
Якщо офіціанти вашого закладі не є регулярними відвідувачами спортзалу і не мають найвищого розряду в жонглюванні предметами, то тацю з натурального каменю рекомендуємо використовувати лише в якості сервірувального блюда
Дерев'яні ж підноси можна знайти в різних варіаціях, виконати на замовлення і за своїм ескізом або ж використовувати дерев'яні дошки в якості підносів. Міцні, стійкі до механічних пошкоджень, довговічні дерев'яні підноси з ефектною структурою все таки мають недолік. Один, але значний. І це миття.
Миття дерев'яних виробів в посудомийній машині = смерті дерев'яного виробу.
На миття посуду в ручному режимі в закладах громадського харчування поширюються санітарно-гігієнічні норми, в яких є замочування посуду, ополіскування водою високої температури, сушка та дезінфекція. Замочування і гаряча вода приведуть в непридатність дерев'яний піднос, а дезінфектор може подарувати деревині неповторний запах, особливо після вищевказаних процедур.
Так що пропонуємо зупинити свою увагу на підносах з якісних штучних матеріалів з "натуральної" обробкою
Підноси з штучних матеріалів невибагливі в догляді, міцні, легкі і зносостійкі (цей фактор досить важливий, якщо використовувати піднос передбачається частіше, ніж подавати чай в ліжко раз в тиждень).
Піднос витримає жорстку експлуатацію без пошкоджень зовнішнього вигляду (падіння і подряпини йому не страшні). Піднос по периметру доповнений обмежувальними бортиками, а поверхня - антиковзаючим покриттям. Ці додаткові зручності допоможуть запобігти небажаним інциденти.
Щоб піднос "носився" легко і елегантно, запам'ятовуємо:
- піднімати підноси вище плеча можна виключно в підсобному приміщенні
- завжди кладемо на піднос серветку, тоді з нього точно нічого не зісковзне
- все важке ставимо ближче до себе, все високе - ближче до центру, якщо келихи високі, то вони розміщуються ближче до офіціанта, а більш низькі - ближче до краю, тоді вдасться дотриматися балансу
- нести піднос треба не провідною рукою, тобто якщо ви правша, піднос несемо лівою рукою
- порожній піднос можна нести на рівні колін
І пам'ятайте, піднос - пристосування для перенесення посуду, рознос - сувора догана.
В каталозі L-Posuda є чим поживитися закладам громадського харчування, так що ласкаво просимо.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Туреччина |
| Діаметр | 430 мм |
| Матеріал | Пластик |
| Ручки | Немає |
| Форма | Кругла |
| Колір | Білий |
- Ціна: 657,56 ₴
