≡ Підноси для ресторана, кафе, барів
- Найкраща Ціна!7951Готово до відправки Оптом і в роздріб446,96 ₴
- 7952В наявності Оптом і в роздріб499,99 ₴
- 7965В наявності Оптом і в роздріб527,26 ₴
- +380 (50) 747-31-08
- +380 (93) 747-31-08
- +380 (96) 747-31-08
- +380 (95) 124-05-74
- 7383Немає в наявності Оптом і в роздріб313,95 ₴+380 (50) 747-31-08
- +380 (93) 747-31-08
- +380 (96) 747-31-08
- +380 (95) 124-05-74
- 7384Немає в наявності Оптом і в роздріб311,65 ₴+380 (50) 747-31-08
- +380 (93) 747-31-08
- +380 (96) 747-31-08
- +380 (95) 124-05-74
- +380 (50) 747-31-08
- +380 (93) 747-31-08
- +380 (96) 747-31-08
- +380 (95) 124-05-74
- +380 (50) 747-31-08
- +380 (93) 747-31-08
- +380 (96) 747-31-08
- +380 (95) 124-05-74
- 7963Немає в наявності Оптом і в роздріб472,72 ₴+380 (50) 747-31-08
- +380 (93) 747-31-08
- +380 (96) 747-31-08
- +380 (95) 124-05-74
- 7961Немає в наявності Оптом і в роздріб416,66 ₴+380 (50) 747-31-08
- +380 (93) 747-31-08
- +380 (96) 747-31-08
- +380 (95) 124-05-74
- +380 (50) 747-31-08
- +380 (93) 747-31-08
- +380 (96) 747-31-08
- +380 (95) 124-05-74
Підноси – досить важлива деталь ресторанного бізнесу.
Сервірувальні таці використовуються по-різному: на них переносять їжу та напої, для сервірування порцій певного розміру, хтось використовує їх для зберігання посуду або напоїв, а хтось за допомогою підносів доповнюють антураж закладу.
Як би ви не використовували таці в ресторані, барі чи кафе, необхідно враховувати безліч аспектів при їх виборі.
Для початку необхідно визначитися з кольором підносу та його розміром. З розмірами трохи простіше, можна просто купити декілько різних, щоб використовувати щоразу найбільш підходящий. Наприклад, з великим підносом, повним битких тарілок, буде не дуже зручно проходити через дверний отвір або рухатися у вузькому проході, а невеликий, у цьому випадку, убереже від випадкового бою.
З кольором визначитися трохи складніше. Підноси повинні не тільки гармонізувати з дизайном інтер'єру, але й служити візуальним доповненням до їжі та гарно представляти кожну страву.
Іноді форма грає велике значення, адже підноси не повинні займати багато місця на столі.
Ще один важливий аспект, про який слід пам'ятати, вибираючи таці для ресторанів - міцність. Піднос повинен відповідати кількості предметів, які будуть на ньому розміщуватися.
А ще треба вибирати професійні таці з практичного погляду:
- якість матеріалу, з якого виконаний піднос, адже він все ж таки повинен бути безпечний для здоров'я та продуктів
- чи потрібно гумове покриття, яке запобіжить ковзанню предметів по поверхні, або ж можна обійтися бортиком, що захищає.
- чи зручна форма професійних підносів для зберігання та миття
- чи підходять вибрані підноси до норм миття у вашому ресторані
- і т.д.


















