Продавець L-Posuda Інтернет-магазин посуду та декору розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2342 відгуків
СПІВПРАЦЯ ПО ДРОПШИПІНГУ. Ообов'язковоЧитати

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Одеса, Одеса, Україна
Додати відгук
L-Posuda. Інтернет-магазин посуду та декору
+380 (50) 747-31-08
+380 (93) 747-31-08
+380 (96) 747-31-08
Кошик

🍽 СТОЛОВИЙ ПОСУД ДЛЯ БАРІВ ТА РЕСТОРАНІВ

Вишукане меню, вишколені офіціанти, які досконало його вивчили, найсвіжіші продукти та віртуозна робота шефа можуть бути зіпсовані звичайним посудом.

Столовий посуд для ресторану – не просто посуд. Це потужний інструмент залучення клієнтів. Або ж їх "відлучення", як вийде...

Щоб клієнти не збігали з вашого закладу, а ставали постійними, необхідно досить ретельно приступити до вибору посуду, на якому подаватиметься їжа у вашому закладі. Адже правильний посуд лише додасть смаку і дасть привід для розмови.

З чого почати?

Визначтеся з бюджетом. Прорахуйте кількість необхідного посуду та подумайте, скільки готові на нього витратити. Лімітований бюджет допоможе тримати себе в руках, а якщо залишиться зайве, то буде приємно (купівля професійного столового посуду для ресторану або кафе оптом заощадить ваші гроші)

Естетична сторона. Сервірувальні тарілки, страви, соусники, салатники повинні бути:

  • З одного сервізу або максимально гармоніювати між собою
  • Поєднуватися зі столовими приладами, питним посудом, текстилем Відповідати атмосфері та обстановці закладу харчування.

Але не забувайте, що і їжа на цих тарілках має виглядати органічно. Рестораний посуд повинен бути лише обрамленням для продуктів, полотном для фантазії кухаря, підкреслювати майстерність шефа, а не затьмарювати блюдо.

Тому важливим є і дизайн столового посуду, що використовується в ресторанах та кафе. Веселі та цікаві тарілки зроблять стіл барвистішим і гості залишаться задоволеними. Можна поєднувати тарілки різних кольорів, форм та розмірів.

Якщо ви віддаєте перевагу простоті, ви не помилитеся, обравши простий білий фарфор.

Міцність столового посуду – ще один важливий фактор, який необхідно враховувати.

На відміну від домашньої, ресторанний столовий посуд використовується набагато частіше. Вона зношується і постійно наражається на ризик пошкоджень. Найміцніший посуд, наприклад, з меламіну, знизить ваші витрати на заміну, але ви повинні пам'ятати, що посуд повинен відповідати рівню вашого закладу.

Важливо знайти баланс між вартістю ресторанного посуду та його довговічністю, що відповідає очікуванням клієнтів.

Багато ресторанів вибирають для обідніх тарілок фарфор. Він виготовлений із дрібнозернистої глини, обпаленої за високої температури. Отриманий посуд непористий і міцний, з прекрасним полірованим виглядом. Фарфор має більш висококласний вигляд, що робить його чудовим варіантом для всіх ресторанів та кафе

Як правило, навіть найкращий фарфор підходить для використання в мікрохвильовій печі, в духовці та посудомийній машині. Витримує велику кількість циклів миття в посудомийці без шкоди зовнішньому вигляду, стійка до подряпин та падінь.

Єдиним винятком буде фарфор із золотими, срібними чи платиновими вставками. Такий посуд не можна використовувати в мікрохвильовій печі, а засоби для миття посуду на основі цитрусових можуть з часом пошкодити вставки.

Ще одним оптимальним матеріалом для професійного столового посуду є склокераміка. Посуд з неї міцний, непрозорий і безпечний для продуктів. Скло можна мити в посудомийній машині і використовувати в мікрохвильовій печі. Через свою надвисоку міцність такий посуд є популярним вибором для сімейних ресторанів, де посудом можуть користуватися діти.

Також надійний вариант, що набуває все більшої популярності останнім часом - дерев'яний посуд. Віна створює теплу та дружню атмосферу.

  Порівнюючи варіанти, знайдіть баланс між зовнішнім виглядом, простотою догляду і доступністю.

Головне пам'ятайте:

  • Мета покупки професійного посуду полягає в тому, щоб бути несхожим на ресторан вниз по вулиці.
  • І чим більше сподобається подача страв вашим клієнтам, тим більша ймовірність появи постів із згадкою вашого закладу в соцмережах, а потім поява нових відвідувачів

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner